Hoe werkt Het Gouden Ei? Wel, elke week krijg je een nieuwe kans om Het Gouden Ei te vinden. Begijnendijk, Bree, Kalmthout, Nieuwrode, Rotselaar, Bredene, Verrebroek of … Je zoekt telkens zowel online als offline.

Hoe neem ik deel?

Elke avond om 20.00 uur verschijnt op deze website een raadsel. Op zaterdag en zondag zelfs twee raadsels, een om 20.00 uur en nog een om 20.30 uur. Wie de 9 raadsels ontcijfert, weet waar Het Gouden Ei verstopt zit. Zicht op de vindplaats? Ga dan ter plaatse kijken. De zoektocht, die telkens uit negen tips bestaat, eindigt op het moment dat jij Het Gouden Ei vindt.

Via onze Facebookpagina kun je alle eieren volgen. Op de pagina vind je tips en kom je in contact met andere zoekers. Je kunt er foto’s van je zoektocht achterlaten en via poll’s kiezen in welke gemeente Het Gouden Ei de volgende keer verstopt zal worden.

Corona

We gaan ervan uit dat jullie de coronamaatregelen steeds respecteren. Dat houdt in dat je steeds anderhalve meter afstand houdt van andere zoekers, dat je in je bubbel op pad gaat, dat je steeds je mondmasker draagt tijdens het zoeken en dat je je handen stukwast na het zoeken. Goede afspraken maken immers goede vrienden!

Enkele afspraken

  • Iedereen kan deelnemen. Jong, oud. Uit de regio of niet. Een stel functionerende hersenen, een paar sterke collega-zoekers en een goed paar ogen is alles wat je nodig hebt.
  • De zoektocht is gratis. Voorlopig.
  • De organisator neemt geen verantwoordelijkheid en kan nooit aansprakelijk gesteld worden.
  • Het Gouden Ei ligt steeds op openbare grond verstopt.
  • Het Gouden Ei zit steeds op een veilige plaats verstopt.

En als ik dat ei vind?

  • Proficiat, dik verdiend.
  • Maak op de vindplaats een foto van het ei naast je gezicht. Stuur de foto door.
  • Bezorg ons je gegevens en ontvang applaus en roem, veel roem.

Disclaimer

De organisator van het Gouden Ei neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor jouw deelname. Je neemt deel op eigen risico. De organisator is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan eigendommen of schade aan personen (deelnemers of derden). Hier kun je ons reglement nalezen.